TopTeam Experience Rugby

Het concept TopTeam Experience Rugby is ontwikkeld in de zomer 2006 door Rodney Hermans en Paul Slangen. Beide trainers bouwen al jaren aan mooie succesverhalen met teams. “De opdrachtgevers herkennen die passie in ons werk. Wij onderscheiden ons met deze training door de vraag van de klant centraal te stellen en daar de beste oefenvormen bij te zoeken. Rugby blijkt een bron van inspiratie en motivatie voor iedereen. Het tot stand brengen van een match tussen sport en het bedrijfsleven is een mooi en dankbaar gegeven.”


Rodney Hermans

Maak kennis met Rodney Hermans (34). Geboren in Dunedin, Nieuw Zeeland. Getrouwd met Lieke, vader van zoontje Ziggy. Verruilde in 1997 Sydney en Londen definitief voor Nederland. Zijn passie voor rugby - hij speelde op hoog niveau - liet hem de hele wereld over zwerven.

“Ik geloof in de kracht van samenwerken voor een gezamenlijk doel, het harnassen van persoonlijke sterkes in een team. Kennis die wordt gedeeld en gebruikt, niet zomaar een recht voor mensen, maar een plicht. Ik wil mijn ervaringen delen en uitdagingen aangaan met mensen die onderdeel willen zijn van iets speciaals, namelijk hun eigen leven.”


Paul Slangen

Paul Slangen (35). Geboren in Nederland, reisde over de wereld en ontdekte rugby in Nieuw Zeeland. Kwam terug in Nederland, speelde zijn rugby in Castricum en werkte voor Akzo Nobel, Forbo Linoleum en het eerste Afval Energie Bedrijf.

“Steeds vaker merkte ik dat ik een sleutelspeler ben in teams die bijzondere prestaties realiseren. Met Forbo Linoleum lukte het om verkochte nieuwbouw woningen te laten afbreken om toekomstige uitbreiding van dit 100 jaar oude bedrijf mogelijk te maken. In het Afval Energie Bedrijf werd succesvol een organisatieverandering van overheidsdienst naar marktpartij begeleid. Die kennis en ervaringen wil ik geven aan mensen die realiteit willen maken van hun dromen.”